Gránit Gyógyfürdő

A 45 éves Gránit Gyógyfürdő nem csak gyógyulást, hanem erőt és élményt ad a családnak. A folyamatosan újított, szépített strandfürdő és fedettfürdő mellett rendelkezik külső-belső élményfürdővel, gyógycentrummal és nem csak gyógyászati, hanem rengeteg wellness, medical wellness és alakformáló szolgáltatással.
 
 
Az 5000 m2-es fürdőkomplexumban a fürdővendégek választhatnak a 32-36 °C-os termál medencék, a normál úszómedencék és az élményfürdő között. A gyógycentrumban komplex szolgáltatások, így ülő-, pezsgő- és súlyfürdő, víz alatti és száraz masszázs, elektroterápia és ingeráram-kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett.
 
2005 májusára elkészült az új fürdőcsarnok, melyben úszásra, vízi tornára, vízi fitneszre alkalmas, számos attrakciós elemmel ellátott medence, gyermek élménymedence, csúszdamedence és szauna merülő medence üzemel. A létesítmény gyermek játszóteremmel, multifunkcionális szórakoztató termekkel, büfével és öltözővel rendelkezik, valamint egész évben használható 2 db csúszdával: 85 m hosszú, épületből induló és oda érkező gumi karikás csúszdával, és egy ún. kamikáze csúszdával.
 
A nyitott strand területén alakítanak ki egy hatpályás csúszdakomplexumot, amelyben óriáscsúszda, párhuzamos pályás kamikáze csúszda és egy hárompályás családi csúszda kap majd helyet.
 
A zalakarosi gyógyvíz összetétele és hatása egyedülálló Európában.
Az orvosi felügyelet mellett kúraszerűen igénybevett kezeléseink biztosítják a leghatékonyabb fájdalomcsökkentést. A gyógyászat alapját képező gyógyvízünk sokféle problémára ad megoldást.
 
Töltsön el nálunk egy hétvégét, vagy akár egy egész hetet és élvezze Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdőjének szolgáltatásait, ahol a fürdés nem csak élvezetet, hanem kalandot is nyújt.
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin