Rólunk

Új Üzemeltetővel várjuk Zalakaroson a Hotel Fortunában.


Több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkező családi vállalkozásunk 2017- es év tavaszán kezdi meg a Hotel üzemeltetését, reméljük viszont láthatjuk régi vendégeinket, pozitív csalódást okozhatunk azoknak akik már jártak itt, de nem voltak megelégedve az előző üzemeltetők munkájával és minnél több emberrel- családdal és csoporttal alakíthatjuk ki a jó kapcsolatot, mely alapja a jó vendéglátásnak.
 
Családias környezetben, házias ízvilággal, kedves személyzettel a csendre, nyugalomra- kikapcsolódásra vágyó vendégeinket. A Hotel, Zalakaros központjában, a híres Gránit Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A gyógyfürdőben élménymedencék, fedett és szabadtéri strandfürdő valamint orvosi felügyelettel működő gyógycentrum várja az idelátogatókat.
A nagy parkkal, kerttel (több mint 12.000 nm) rendelkező szálláshely, ideális helyszíne lehet csoportok szabadtéri programjainak megvalósításához ( sport,- tánc,- családi és életmódtáborok, jógahetek).
 
Csoportoknak egyéni árkalkuláció, minden 21. fő szállása, ellátása gratis. Igény esetén lehetőség van teljes ellátás ( reggeli +ebéd+ vacsora ) biztosítására is.
 
Reméljük hamarosan Zalakaroson találkozhatunk, várjuk - Önt és Kedves Családját.
 
Üdvözlettel: Németh István és Csapata
 
 
 
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin